obleka za mocnejse 1
obleka za mocnejse 1
obleka za mocnejse 2
obleka za mocnejse 3
obleka za mocnejse 4

Obleka LUIZA

Zaloga: Na zalogi

Čudovita elegantna obleka LUIZA v širokem kroju zagotavljajo udobje in užitek pri nošenju, tako da boste brezskrbno lahko preplesale v njej celo noč.


Zaradi dolžine jo obvezno kombinirajte z visokimi petami. Kratki rokavi in  kuvertni izrez z nežnim volančkom, oprijet pas je tisti učinkovit kroj obeke, ki vas naredi elegantne in ženstvene.


Obleka LUIZA je popolna za svečane priložnosti, kot so poroka, obisk opere, pogostitev podjetja ali premiera pomembne predstave. Z izbiro te obleke ste lahko prepričani, da boste videti bleščeče in navdušile vse.


Obleko LUIZA kombinirajte z ekspresivno ogrlico, lesketajočo se torbico in nežnimi sandali z visoko peto za videz rdeče preproge.


Če imate dolge lase, jih lahko popestrite z zanimivim trakom ali svežim cvetjem. Zahvaljujoč temu bo stajling pridobil romantičen, dekliški značaj.KAKO IZBEREMO PRIMERNO VELIKOST?


Svojo najljubšo obleko, ki vam najbolje pristoji premerite v predelu kjer so najširši in primerjajte z merami v tabeli tabele in izberite primerno velikost.


V tabeli so mere oblačil izmerjene plosko brez raztezanja.


Za pomoč smo vam dosegljivi na 031 760 913 ali info@modnadama.si. Z veseljem vam bomo pomagali. * Zahtevana polja

-
+