obleka za mocnejse 1
obleka za mocnejse 1
obleka za mocnejse 2
obleka za mocnejse 3
obleka za mocnejse 4
obleka za mocnejse 5

Obleka ALANA

Dobavni rok: 1-3 delovnih dni

 


Obleka ALANA v svinčnik kroju z 3/4 rokavi in globokim V izrezom, ki lepo poudari oprsje in vitka ramena je izdelana iz najkakovostnejšega, lahkotnega materiala. 


Obleka je izjemno elegantna in vizualno zoža postavo lastnicam oblin, ki rade mamijo s svojimi polnimi oblikami, imajo tukaj veliko za pokazati. Obleko priporočamo za poroke, maturantske plese, obhajila, krste, after partyje, družinska praznovanja. Obleka je brez zadrge, obleče se čez glavo.


ALANA vam bo omogočila, da se boste v vsaki situaciji počutili zelo ženstvene in čutne, ne da bi pri tem izgubili svojo eleganco. V takšnem modelu ne boste le fantastično poudarili prednosti svoje postave, temveč boste pridobili tudi ogromno samozavesti.


Če nameravate obleko ALANA nositi za v službo ali poslovni sestanek, jo kombinirajte z ujemajočo jakno v kontrastni barvi, visokimi petami in usnjeno aktovko.


Se odpravljate na družinsko praznovanje aloi svečan dogodek? Stavite na izrazit nakit, kot je biserna ogrlica ali verižica z velikim obeskom, v roke pa vzemite clutch torbico z močnim vzorcem. Zahvaljujoč temu bo celoten stajling dobil močnejši značaj in nihče ne bo mogel umakniti pogleda z vas. KAKO IZBEREMO PRIMERNO VELIKOST?


Svojo najljubšo obleko, ki vam najbolje pristoji premerite v predelu kjer so najširši in primerjajte z merami v tabeli tabele in izberite primerno velikost.


V tabeli so mere oblačil izmerjene plosko brez raztezanja.


Za pomoč smo vam dosegljivi na 031 760 913 ali info@modnadama.si. Z veseljem vam bomo pomagali. * Zahtevana polja

-
+