x

ŽELIŠ POPUST?

Prihrani pri nakupu. Vpiši svoj e-mail v spodnje polje in prejela boš bon za popust, ki ga lahko izkoristiš že danes. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Delikatna umetnost kupovanja perila

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Ko poskusite pravi moderčk boste razumeli....

Kako izbrati žensko spodnje perilo

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Kako izbrati žensko spodnje perilo v pravi velikosti, barvi in kroju je tema, ki je za nas ženske še vedno manj prijetna in precej zapletena. Zate imam nekaj instant trikov.

Tudi tvoje vprašanje: Kako izbrati nedrček?

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Anka Soršak

Nedrček, ki ni ustrezen in nudi premalo, ali skoraj nič opore, lahko izpodrine vaše tkivo dojk in ga porine pod roke ali dovoli, da dojke živahno migetajo okoli svoje osi. Brez prave opore se prsno tkivo sčasoma raztegne, kar vodi do povešenja dojk.

Navodila za uporabo

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Nedrček je potrebno pravilno uporabljati. Pa ne reci, da to pa itak veš, ker vsaj 4 od 5tih, ki jih srečam na ulici imajo vidno napačno velikost. A se tega ne zavedajo, ker ne vedo kako mora nedrček pravilno stati. Preveri osnovna pravila >>

S tega vidika na to verjetno gledajo moški. A nas žensk njihovo mišljenje ali pa njihov pogled na to pač ne zanima, kajne?

Nošenje ujemajočega kompleta spodnjega perila je pravzaprav veliko bolj seksi, kot samo spodnje perilo. 

Presenetljiva dejstva o stresu

Objavljeno v kategoriji Zadovoljne dame napisal/a Eva Soršak

Vsi vemo kako stres negativno vpliva na naše mentalno in fizično zdravje, a kljub temu ne naredimo dovolj, da bi stres zmanjšali.

 

Statistični podatki z območja Europe, UK, Australije in Japonke kažejo presenetljive ugotovitve o stresu in njegovem vplivu.

Pomembno je udobje in ne velikost

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Pozabite na številke! Ni sramotno, če imate številko, ki daje občutek velikega. Velik spekter črk je na voljo zato, da lahko ponudimo čim boljše prileganje vsaki ženski, ne glede na obliko in velikost prsi. Dobremu prileganju pa vedno sledi dobro počutje in lep videz. In to je tisto, k čemur stremimo.

Mix & Match

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Bodi drzna. Bodi pogumna. Naj bo poletje pisano.... :)

Ženske in samopodoba.

Objavljeno v kategoriji Srečna in zadovoljna napisal/a Eva Soršak

Kaj ljubiš na sebi? Si ponosna nate? Če se ob teh vprašanjih počutiš neprijetno, ali na nje nimaš odgovora. Imaš lahko težave s samopodobo. A zakaj je nekaj tako enostavnega, za marsikatero tako težko?

Kako pogosto je potrebo kupiti nov nedrček?

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Seveda veste, da je čas, da kupite nove nedrčke, ko imajo stari nedrčki luknjice v košarici ali pa so kosti že povsem zvite. Čeprav so ti znaki očitni, pa niso vedno najboljši indikator izrabljenosti nedrčka oz. trenutka, ko bi bilo nedrček potrebno zamenjati z novim. Dejansko je življenjska doba nedrčkov precej krajša, kot morda mislite. Ko nedrček prsi več ne podpira, ne opravlja več svojega dela. Pri manjših prsih je to morda manj opazno. Tiste z večjimi prsmi pa točno veste o čem govorimo. 

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bom svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.