Iščeš božično darilo? Imamo nekaj idej zate....

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a MJ

Ponovno je tukaj veseli december. Čas velikih obdarovanj.

Ne iščite panično daril v zadnjem trenutku, ampak se na obdarovanje pripravite prej. Zapišite si koga želite obdarovati in kaj kupiti. Če ste še vedno brez idej, vam jih nekaj ponujamo mi. 

Ali lahko nošenje modrčka povzroči raka na dojki?

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Mina

Verjetno je že vsaka izmed vas kdaj slišala govorice o možnih vzrokih za nastanek raka dojk. Ena od njih je, da raka povzroča nošenje modrčka, predvsem tistega s kostjo.

Poročno spodnje perilo

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Mina

Poroka je zagotovo eden izmed najlepših dni v vašem življenju. Prav tako kot dejstvo, da je nevesta tista, ki mora na tem praznovanju zasijati. Čeprav je vaša poročna obleka "zvezda", je prav tako pomembno, kaj se skriva pod njo. Kako torej izbrati spodnje perilo za poroko?

Delikatna umetnost kupovanja perila

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Ko poskusite pravi moderčk boste razumeli....

Kako izbrati žensko spodnje perilo

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Kako izbrati žensko spodnje perilo v pravi velikosti, barvi in kroju je tema, ki je za nas ženske še vedno manj prijetna in precej zapletena. Zate imam nekaj instant trikov.

Tudi tvoje vprašanje: Kako izbrati nedrček?

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Anka Soršak

Nedrček, ki ni ustrezen in nudi premalo, ali skoraj nič opore, lahko izpodrine vaše tkivo dojk in ga porine pod roke ali dovoli, da dojke živahno migetajo okoli svoje osi. Brez prave opore se prsno tkivo sčasoma raztegne, kar vodi do povešenja dojk.

Navodila za uporabo

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Nedrček je potrebno pravilno uporabljati. Pa ne reci, da to pa itak veš, ker vsaj 4 od 5tih, ki jih srečam na ulici imajo vidno napačno velikost. A se tega ne zavedajo, ker ne vedo kako mora nedrček pravilno stati. Preveri osnovna pravila >>

S tega vidika na to verjetno gledajo moški. A nas žensk njihovo mišljenje ali pa njihov pogled na to pač ne zanima, kajne?

Nošenje ujemajočega kompleta spodnjega perila je pravzaprav veliko bolj seksi, kot samo spodnje perilo. 

Presenetljiva dejstva o stresu

Objavljeno v kategoriji Zadovoljne dame napisal/a Eva Soršak

Vsi vemo kako stres negativno vpliva na naše mentalno in fizično zdravje, a kljub temu ne naredimo dovolj, da bi stres zmanjšali.

 

Statistični podatki z območja Europe, UK, Australije in Japonke kažejo presenetljive ugotovitve o stresu in njegovem vplivu.

Pomembno je udobje in ne velikost

Objavljeno v kategoriji Blog napisal/a Eva Soršak

Pozabite na številke! Ni sramotno, če imate številko, ki daje občutek velikega. Velik spekter črk je na voljo zato, da lahko ponudimo čim boljše prileganje vsaki ženski, ne glede na obliko in velikost prsi. Dobremu prileganju pa vedno sledi dobro počutje in lep videz. In to je tisto, k čemur stremimo.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.