7 nasvetov, kako letošnjo zimo nositi pletene jope na moden način

Čeprav zveni vprašanje, kako nositi pleteno jopo povsem enostavno, vas bodo presenetili odgovori, kako lahko vašo priljubljeno pletenino spremenite v pravi pravcati modni hit. Skrivnost je v kombinaciji oblačil in modnih dodatkov. Za začetek vam ponujamo 7 nasvetov, kako nositi jope, da boste v koraku z modo.

1. Prevelike jope so pravi modni hit

Najbolj popularna izbira letošnje zime so zagotovo prevelike »oversized« jope v obliki debele pletenine. Kombinacija podaljšane majčke z globokim dekolte izrezom na V in prevelike jope je TOP IZBIRA za skoraj vsako priložnost. Za vsakodneven izgled jo lahko kombinirate tudi s kavbojkami in kratko majčko.

2. Prepasajte jopo s pasom

Ker jope lahko precej zakrijejo silhueto vaših oblin, to lahko popravite s pasom. Okoli pasu si pripnite pas in ustvarite silhueto peščene ure. Pri tem raje uporabite tanjši pas in tanko do srednje debelo pleteno jopo. V kombinaciji s krilom bo ta look nadvse primeren tudi za v poslovno podobo in za v službo.

3. Več-plastno oblačenje

Če ste to zimo v dvomih, kako nositi pletene jope, je najenostavneje, da se oblečete več-plastno tako, da čez dolgo jopo oblečete kratek usnjen suknjič. S to enostavno kombinacijo boste trendovsko oblečeni v nekaj trenutkih.

4. Z jopo do tal boste kot iz modne piste

Privoščite si dramatičen videz in si upajte v svet, kot da ste na modni pisti. Z jopo do tal boste to dosegli v kombinaciji s kratkim krilom ali kratkimi hlačami in žabami. Bodite nekaj posebnega in izstopajte v svoji modni razgledanosti!

5. Svoj videz dopolnite s šalom

Če se vam vaša jopa zdi preveč dolgočasna, jo lahko na enostaven način poživite s pravim šalom. Imate vsaj dve izbiri: pleten šal v pravi barvni kombinaciji za toploto, ali svilen šal kot ogrlica za bolj šik videz.

6. Do vratu zapeta jopa

Do vratu zapeta jopa spominja na uniforme študentov prestižnih šol. Najbolje se poda jopam z visokim okroglim ovratnikom. Piko na I lahko dodate s srajčko pod visoko zapeto jopo – to je nadvse priljubljena kombinacija za letošnjo zimo.

7. Jopo zatlačite pod hlače ali krilo za povsem drugačen videz

Če oprijeto krajšo jopo zatlačite v hlače ali krilo z visokim pasom, boste dosegli povsem nov učinek na vaš videz. Izpostavili boste svojo silhueto in ozek pas ter presenetili z nenavadnim nošenjem jope. Kdo si upa?

 

Izkoristite TEDEN JAKEN IN JOPIC in si poiščite svojo najljubšo jopo ali jakno, vaša je lahko tudo do 20% ceneje >>> TUKAJ