Vsaka ženska ima v svoji garderobi kar nekaj kosov spodnjega perila. Od najljubših spodnjic, do posebnih kosov za posebne priložnosti. Nekaj izjemnih primerkov in nekaj iskreno rečeno »grdih«, a udobnih in uporabnih kosov spodnjega perila. Najmanj 7 je takšnih kosov, ki jih ima zagotovo vsaka ženska.

 

1. Ne posebej estetski, a udoben in uporaben nedrček

Ta nedrček je podoben tistim »za stare mame«, ki bi ga najraje skrile pred celim svetom, a je tako udoben in uporaben, da ne morete brez njega. Navadno je dolgočasne barve – črn, bež ali bel, iz nezahtevnega materiala za vzdrževanje – brez okraskov ali čipk. Naramnice se ne zarežejo v ramena, podpora prsim je zagotovljena, čeprav dekolte ne izstopa. Vse je na pravem mestu in pri tem se počutimo nadvse udobno. Je super udoben za v službo, a bog ne daj, da ga vidi vaš ljubimec! Takšnega zagotovo imaš tudi ti!

 

2. Športni nedrček višje kakovosti

Čeprav je v ženski omari običajno več športnih nedrčkov, ima navadno samo en tiste prave lastnosti dobrega športnega nedrčka, ki dejansko služi svojemu namenu. Samo res dober nedrček dovolj dobro stisne prsi, da ne skačejo in plešejo po svoje med tekom, poskoki ali drugimi aktivnostmi. Resda v njem bolj spominjate na predpubertetne deklice, a to je cena, ki smo jo pripravljene plačati za aktivno gibanje.

 

3. »The Christian Grey« žgečkljivi kosi perila

Mister Grey je vsem dobro poznani lik iz knjig 50 odtenkov sive, ki je sinonim za poredne posteljne aktivnosti. Vsaka ženska ima v svoji omari kak žgečkljivi kos perila, ki bi očaral tudi g. Grey-a. Gre za občutek, da nam že posestvo takšnega kosa perila daje moč in pogum, da smo drzne vsaj v domišljiji, tudi če jih v realnosti ne nadenemo nase.

 

4. Ni ga čez perfektno ujemajoč komplet spodnjega perila

To je najverjetneje najpomembnejša sestavina vsake ženske omare – popolnoma prilegajoč in ujemajoč komplet spodnjega perila, primeren za na zmenek. Da bi bil efekt še boljši, je priporočljivo imeti vsaj 3 komplete: enega seksi, enega romantičnega in enega »kjut«. Razveselite svojo notranjo boginjo z rdeče-črno kombinacijo kompleta in se nikar ne bojte barv. Občutek, ki vam ga bo dal barvit seksi komplet pod vsakdanjimi oblačili, vas bo poživil in popolnoma spremenil vaš vsakdan. Ali si upaš tudi ti?

 

5. Push up nedrček, ki poudari najlepše obline

To je nedrček, ki se dere: seksi do konca! Privzdigne, poudari in oblikuje dekolte do popolnosti in lahko spravi katerega koli moškega na kolena. V duetu s seksi oblekico je celo smrtonosna kombinacija, saj bo že pod običajno majčko vaš videz povsem sanjski! Že imaš svojega?

 

6. Tangice, ki ne »grizejo«

Takšne tangice so prava redkost v svetu spodnjega perila. A vseeno se sem pa tja najde kakšna svetla izjema, ki navduši z udobnostjo in svobodo brez zarez spodnjic okoli ritnic. Za tiste, ki vas trakec med ritnicama skrajno moti, pa je rešitev v panty obliki spodnjic, ki je vmesna varianta med tangicami in običajnimi spodnjicami. Malo svile in čipke in že lahko dosežete WOW efekt!

 

7. In še ene takšne, ki so izjemno lepe, a skrajno neudobne

No takšnih pa ni problem najti! ;) A se splača, saj dobro vemo kako zgleda, ko moškemu zastane dih ob pogledu na seksi tangice, ki tako lepo zaokrožijo žensko zadnjico. Tangice so le sinonim za seksi videz, zato je včasih potrebno žrtvovati malo neudobja za pravi efekt.