Vsi smo se že dodobra navadili na to, da so oblačila na našem trgu večinoma azijskega porekla – Kitajska, Indija in Bangladeš so najbolj pogoste države proizvodnje navedene na izdelkih. Pa vendar se nekaj oblačil še vedno naredi tudi na evropskih tleh. Strogi nadzor standardov kakovosti, uporabljenih materialov, barv za tkanine in nadzor nad proizvodnjo zagotavlja kakovostne končne izdelke, ki so varni in že na dotik nekaj čisto drugega, kot poceni kitajska roba. Vse prevečkrat je kitajska roba sinonim za cenenost, le redko je kakovost na prvem mestu. Zato smo se pri Modni dami odločili, da raje posežemo po kakovostnejših izdelkih in jih ponudimo po še vedno dostopnih cenah. Našli smo dobavitelja v Evropi, ki nas je navdušil s svojim asortimanom izdelkov in ceno.

Kolekcija Awama je nova blagovna znamka narejena v EU. Namenjena je predvsem ženskam, ki prisegajo na modna oblačila višje kakovosti po dostopnih cenah. Brezčasna eleganca je njihovo vodilo, izdelki pa s svojo preprosto privlačnim izgledom privabljajo poglede in so nadvse udobni za nošnjo. Modne bluze, majice, puloverji, obleke, krila, tunike in jakne – opremite se od nog do glave z izjemnimi izdelki po zadnji modi.

Širok spekter oblačil bo zadovoljil poslovne ženske, mlade študentke, aktivne ženske in mamice – za vsak način življenja se najdejo primerna oblačila in modni dodatki.  Ker je kakovost na prvem mestu, je zadovoljstvo strank neizogibno. Tudi ti lahko postaneš ena od naših mnogih zadovoljnih strank! Ne zamudi izjemne priložnosti in nakupuj ceneje – ta teden je čas za nakup pletenin iz Awama kolekcije, saj so vsi izdelki znižani do kar 20 % >>> TUKAJ