Bluza je tipično žensko oblačilo, ki jo najdemo v vsaki ženski omari. Lahko ima gumbe, visok ovratnik, se jo lahko zaveže s trakom ali nosi odpeto – možnosti je veliko. Tudi videz je lahko prefinjen ali pa povsem vsakodneven, odvisno od tega, kako bluzo kombinirate z ostalimi oblačili. Za bolj svež in moderen videz smo pripravili za vas nekaj namigov, kako izgledati čudovito v bluzah:

 

Bluza z ovratnikom z okraski — Poiščite kakšno novo bluzo, ki ima okrašen ovratnik z biserčki, kristalčki ali kakšnim okrasnim šivom. Če tega ne najdete, lahko naredite DIY projekt iz svoje stare bluze z nekaj dodatki in pištolo za lepljenje – naj vaš ovratnik zasije okoli vašega vratu namesto nakita!

 

Uravnotežite vzorce na bluzah — Vzorčaste bluze so bile velik hit v 70-ih, ko so jih naši starši veselo nosili v kombinacijami z žametnimi hlačami na zvonec. Vzorčaste bluze nosite na bolj moderen način – kombinirajte jih z enobarvnim temnejšim krilom ali hlačami in jih zatlačite za pas, da še bolj umirite preveč vpijoč vzorec.

 

Podaljšan zadnji del bluze — Velik hit v zadnjem času so bluze s podaljšanim zadnjim delom, ki »štrlijo« izpod puloverja na zabaven način. Bodite drugačni in pustite, da se bluza vidi pod puloverjem ali jopo.

 

Opogumite se za prosojno ali polprosojno bluzo — Ne bojte se prosojnih bluz! Spodaj oblecite lep nedrček ali spodnjo majico in jo kombinirajte s krilom ali hlačami z visokim pasom, da prosto pada. Za bolj profesionalen in dnevni videz jo lahko tudi zatlačite za pas in pričarate povsem drugačen videz.

 

Dodajte pentljico in presenetite! — Sezite po kvalitetnem satenastem traku in si pod ovratnikom zavežite pentljico. Iz traku lahko zavežete tudi ohlapno kravato. En majhen dodatek bo povsem spremenil vaš videz in osvežil vaš modni look. Včasih so kakšne bluze preveč dolgočasne in jih je potrebno popestriti na zabaven način – tole je zagotovo super ideja!

 

Ta teden so vse bluze znižane, in sicer tudi do -20%. Ne pozabi, damine bluze poleg lepote in modnosti, odlikuje tudi kakovost ter

 

✓ pozornost na podrobnosti, 

✓ skrbno izbrane tkanine in 

 proizvodnja izključno v EU.

 

Pohiti in izkoristi tokratno AKCIJO ▶▶▶ TUKAJ !!