S tega vidika na to verjetno gledajo moški. A nas žensk njihovo mišljenje ali pa njihov pogled na to pač ne zanima, kajne?

Nošenje ujemajočega kompleta spodnjega perila je pravzaprav veliko bolj seksi, kot samo spodnje perilo. Tu ni nobenega vprašanja. Ženske, ki se zjutraj toliko potrudijo, da iz predala poiščejo komplet, se tekom dneva počutijo bistveno bolje. Počutijo se bolj seksi, bolj zaželene in privlačne, ne glede na to ali jih bo v perilu kdo videl ali ne. Pravijo, da se počutijo, kot da so pripravljene prevzeti svet, in imajo bolj pozitiven, drzen in igriv pristop k svojemu dnevu, ter dodajajo, da se celo počutijo bolje in bolj samozavestno v bližini nasprotnega spola. Če to bere moški, bo zanj to potrditev pripravljenosti na seks. A tu ne gre za seks. Ženske smo v tolikih primerih v odnosu z moškimi zapostavljene, necenjene, da nam tovrstna samozavest še kako prav pride v marsikateri situaciji. Saj veste, samozavest se začne tam, kjer je drugim nevidno. Pa čeprav pri kompletu spodnjega perila. ;)

Nositi ujemajoče se spodnje perilo je postalo sinonim za oblačenje moči. Če nisi ena tistih, ki nosi ujemajoče spodnje perilo, poskusi. Pozabi predsodke in enostavno preizkusi. Obleči lep in udoben komplet spodnjega perila in takoj boš začutila, da iz tebe izžareva zaupanje.

#skritoapomembno