Iščeš božično darilo? Imamo nekaj idej zate....

Objavljeno in Blog po MJ

Ponovno je tukaj veseli december. Čas velikih obdarovanj.

Ne iščite panično daril v zadnjem trenutku, ampak se na obdarovanje pripravite prej. Zapišite si koga želite obdarovati in kaj kupiti. Če ste še vedno brez idej, vam jih nekaj ponujamo mi. 

Ali lahko nošenje modrčka povzroči raka na dojki?

Objavljeno in Blog po Mina

Verjetno je že vsaka izmed vas kdaj slišala govorice o možnih vzrokih za nastanek raka dojk. Ena od njih je, da raka povzroča nošenje modrčka, predvsem tistega s kostjo.

Poročno spodnje perilo

Objavljeno in Blog po Mina

Poroka je zagotovo eden izmed najlepših dni v vašem življenju. Prav tako kot dejstvo, da je nevesta tista, ki mora na tem praznovanju zasijati. Čeprav je vaša poročna obleka "zvezda", je prav tako pomembno, kaj se skriva pod njo. Kako torej izbrati spodnje perilo za poroko?

Delikatna umetnost kupovanja perila

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

Ko poskusite pravi moderčk boste razumeli....

Kako izbrati žensko spodnje perilo

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

Kako izbrati žensko spodnje perilo v pravi velikosti, barvi in kroju je tema, ki je za nas ženske še vedno manj prijetna in precej zapletena. Zate imam nekaj instant trikov.

Tudi tvoje vprašanje: Kako izbrati nedrček?

Objavljeno in Blog po Anka Soršak

Nedrček, ki ni ustrezen in nudi premalo, ali skoraj nič opore, lahko izpodrine vaše tkivo dojk in ga porine pod roke ali dovoli, da dojke živahno migetajo okoli svoje osi. Brez prave opore se prsno tkivo sčasoma raztegne, kar vodi do povešenja dojk.

Navodila za uporabo

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

Nedrček je potrebno pravilno uporabljati. Pa ne reci, da to pa itak veš, ker vsaj 4 od 5tih, ki jih srečam na ulici imajo vidno napačno velikost. A se tega ne zavedajo, ker ne vedo kako mora nedrček pravilno stati. Preveri osnovna pravila >>

Pomembno je udobje in ne velikost

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

Pozabite na številke! Ni sramotno, če imate številko, ki daje občutek velikega. Velik spekter črk je na voljo zato, da lahko ponudimo čim boljše prileganje vsaki ženski, ne glede na obliko in velikost prsi. Dobremu prileganju pa vedno sledi dobro počutje in lep videz. In to je tisto, k čemur stremimo.

Kako pogosto je potrebo kupiti nov nedrček?

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

Seveda veste, da je čas, da kupite nove nedrčke, ko imajo stari nedrčki luknjice v košarici ali pa so kosti že povsem zvite. Čeprav so ti znaki očitni, pa niso vedno najboljši indikator izrabljenosti nedrčka oz. trenutka, ko bi bilo nedrček potrebno zamenjati z novim. Dejansko je življenjska doba nedrčkov precej krajša, kot morda mislite. Ko nedrček prsi več ne podpira, ne opravlja več svojega dela. Pri manjših prsih je to morda manj opazno. Tiste z večjimi prsmi pa točno veste o čem govorimo. 

Priporočljiv način za oblačenje nedrčka

Objavljeno in Blog po Eva Soršak

S takšnim načinom oblačenja nedrčka, bodo tvoje prsi končno na pravem mestu in boš videti še boljše kot prej! Nekajkrat ponovi vajo, da ti bo prišla v kri pri vsakodnevnem oblačenju nedrčka. In ne pozabi zaupati te skrivnosti tudi prijateljicam! 

Prikaži na stran

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.