BOGATA TRADICIJA S PODROČJA TEKSTILA 

Vse se je začelo leta 1956 z ustanovitvijo zadružne prodajalne steznikov »Wzorcowa« v Bialystok na Poljskem.

Po padcu komunizma so se državna delovna mesta, kot je bilo »Wzorcowa«, zaprla in veliko visoko usposobljenih strokovnjakov s področja tekstila je ostalo na cesti.

 Bogata tradicija s področja tekstila
 Družinsko podjetje

 

DRUŽINSKO PODJETJE 

Leta 1994 je z bogatim znanjem in izkušnjami šivilj, oblikovalcev in tehnologov Andrzej Szeremeta, sin poslovodje proizvodnje v »Wzorcowi«, ustanovil eno prvih zasebnih podjetij za steznike na tem območju.

Podjetje je danes znano po bogati tradiciji s področja tekstila in proizvodnji spodnjega perila. Podjetje še danes vodi ustanovitelj Andrzej Szeremeta, skupaj z ženo in sinovoma, ki so vsi člani uprave.

 

STROKOVNOST IN ZNANJE 

Skozi 20 let izkušenj iz izdelave in prodaje spodnjega perila je ekipa sodelavcev razvila edinstveno strokovnost in spretnost na tem področju. Danes ponujajo širok nabor izdelkov vključno z različnimi vrstami nedrčkov kot so push-up, podloženi, delno podloženi, nepodloženi ter hlačk, spodnjih majic, steznikov, korzetov, podvezic in dodatkov.

Velikosti imajo razpon od 65 do 100 in velikosti košaric od A do J.

Nekateri izmed njihovih sodelavcev delajo za proizvajalce daminega perila že od ustanovitve podjetja, kar je posebna odlika podjetja GORTEKS.

Strokovnost in znanje

 Širitev na mednarodne trge

 

TUDI V SLOVENIJI 

Gorteksovo spodnje perilo lahko najdete po trgovinah v Evropi, ZDA, Kanadi, Francoski Gvajani, Rusiji, Avstraliji, Južni Afriki, z Modno Damo pa je postalo prepoznavno tudi v Sloveniji.

 

 

ROČNO NAREJENI NEDRČKI 

Podjetje, ki je 100 % v družinski lasti, se posveti izdelavi vsakega kosa spodnjega perila posebej. Še danes so sedež podjetja, proizvodnja in skladišče v Bialystoku na Poljskem in delujejo v skladu z najvišjimi evropskimi standardi. Podjetje GORTEKS ima preko 100 zaposlenih in sodobne stroje, vključno z digitalnimi oblikovalskimi sistemi in avtomatičnimi šivalnimi stroji.

Proizvodnja daminih nedrckov / modrcev / modrckov

Proizvodnja spodnjega perila

Kreiranje spodnjega perila 

 Nastajanje nedrckov /modrckov /modrcev

 

NAJBOLJŠA EVROPSKA KAKOVOST 

Vsi nedrčki, ki jih ponujamo pri Modni Dami so še zmeraj narejeni ročno v Gorteksovi proizvodnji na Poljskem. Večina materiala za izdelavo je pridobljena od specializiranih evropskih dobaviteljev.

Ponosni smo, da sodelujemo z enimi izmed redkih proizvajalcev spodnjega perila, kjer poteka cel postopek izdelave v Evropi.

 kako nastane nedrcek modrcek modrc

Proizvodnja spodnjega perila

 

Preveri najbolj priljubljene kolekcije spodnjega perila, ki nastajajo izpod iznajdljivih rok v družinskem podjetju Gorteks:

Nedrčki Cleo

 Nedrcek Cleo do velikosti kosarice J - za velike prsi

Nedrčki Merilyn

Nedrcek Merilyn do velikosti kosarice J - za velike prsi

Nedrčki Pamela

Nedrcek Pamela do velikosti kosarice H - za velike prsi