Imaš velike prsi? Potem se zavedaš, da je dobra opora izjemno pomembna.

 

Razmerje med ženskimi prsmi in modrčkom je zapleteno. Gre za nekakšno ljubezensko-sovražni odnos. ;) Ženske nekako preziramo široke hrbtne pasove in tisočere hakeljce, pa debele naramnice in stranske kosti. A vendar brez modrčka ne gremo nikamor. Nikamor.

 

Udobni športni modrčki, elegantni čipkasti modrčki za posebne priložnosti,… Večina žensk z veliki prsmi pa je nekako obsojena rutino z navadnimi belimi nedrčki, brez vzorcev in čipke. Ampak, ta rutina je stvar preteklosti. NAŠLA SI NAMREČ NAS!

 

MODRČKI, NEDRČKI, MODRCI osnovne velikosti do 100 in do košarice H so na voljo v barvah, kakršnih ti srce poželi, s čudovitimi vzorci in zapeljivo čipko. Klikni TUKAJ :)

 

Če pa tvoje prsi potrebujejo nekoliko večjo košarico, najdeš čudoviti in kar je najpomembneje funkcionalne ter udobne nedrčke TUKAJ.

 

Najti pravi nedrček je pomembno. Kot ponavljam dan za dnem »SKRITO, A POMEMBNO« upam, da se boste tudi ve tega zavedle. Ni pomembno le, da je nedrček lep, predvsem mora biti prave velikosti, da bo opravljal svojo funkcijo – nosil tvoje prsi. In zavedaj se, da nošnja napačne velikosti nedrčka lahko povzroči zdravstvene težave. A o tem kdaj drugič.

 

Potrebuješ pomoč? Nisi prepričana, da nosiš pravo velikost? Si še vedno mnenja, da nedrčka ni mogoče kupiti »na pamet«. Pokliči me! Dobiš me na 040 454 979 ;) Eva

 
Lahko pa si naročiš brezplačno e-knjigo, ki ti bo magala ugotoviti ali sploh potrebuješ mojo pomoč >> Klikni TUKAJ!