Pred časom sem prijateljici Mojci svetovala, da zamenja velikost nedrčka. In ga je, iz 90C je pristala na 85G. Dobila le lep privzdig, dojke so bile v celoti v košarici, hrbtni trak jo je lepo objel, kosti so bile pozicionirane tik pod dojkami, na točki, kjer dojke izraščajo iz telesa. A se nekako ni mogla navaditi novega občutka: hrbtni trak je bil tesnejši, pozicioniran nižje in motilo jo je dejstvo, da ima tako velike dojke, kar za G košarico.

 

Pozabite na številke! Ni sramotno, če imate številko, ki daje občutek velikega. Velik spekter črk je na voljo zato, da lahko ponudimo čim boljše prileganje vsaki ženski, ne glede na obliko in velikost prsi. Dobremu prileganju pa vedno sledi dobro počutje in lep videz. In to je tisto, k čemur stremimo.

 

Pa se vrnimo k Mojci.

Včeraj mi je ponosno pokazala novi nedrček in se pohvalila, da ima velikost 90E ter da ji nedrček čudovito stoji. Velikost ji je izbrala "strokovnjakinja" v trgovini. Nedrček je bil res lep, nežen na dotik, tako ženstven. A zaupam svoji presoji in vem, da njena velikost ni 90E. Preverila sem le eno stvar: pozicijo kosti pod dojkami. Med točko, kjer dojka izrašča in kostjo sem lahko potisnila 3 prste. Tri prste! Rezultat preširokega hrbtnega pasu in premajhne košarice je v primerjavi z optimalno velikostjo sledeč:

Povešene prsi napram privzdignjenim

 

Vidiš razliko? Preširok hrbtni pas ne privzdigne prsi, premajhna košarica pa jih skoraj polovico pusti zunaj. S pogledom od zgoraj izgleda, kot da je nedrček prave velikosti, a ko pogledaš od strani vdiš, da velikost ne ustreza.

 

Preveri tudi pri sebi. Se ti je zgodilo podobno kot pri Mojci? Vedi, da vsak "strokovnjak" v trgovini s spodnjim perilom ni nujno pravi strokovnjak.

 

Naj ti ženski nasveti pomagajo na poti do dobrega počutja.

od ženske za žensko

 

 

 

 

Brez skrbi, brez tveganja, brez dodatnih stroškov do popolnega nedrčka in prave velikosti.

Za PAKET PRVEGA NAROČILA >> klikni tukaj << 

Paket prvega nakupa