Vsaki ženski laska, če ji kdo reče, da je lepa. Tega se še kako dobro zaveda igralka, plesalka in po novem tudi manekenka Urška Vučak Markež, ki se je samozavestno spopadla s poziranjem v elegantnih kreacijah znamke +plus

 

Tale plus se v prvi vrsti ne nanaša le na težo, ampak na vse preostale odlike žensk, katerih moč je večja in bolj cenjena od videza. »Takšen pozitiven pristop me je vedno spodbujal, da sem se laže odločila za sodelovanje. Seveda je bilo pri nastajanju fotografij ogromno smeha. Skozi naporne treninge sem spoznala veliko telesnih zakonitosti, ki so mi pomagale pri vživljanju v vlogo modela. Kako postaviti noge, roke, sploh plesni položaji so bili dobrodošli, in čeprav na parketu bolj uživam, saj sem povezana le s svojimi občutki in mi ni treba razmišljati, kako mi bo stala obleka, da bo videti čim bolje, je imel nov izziv name naravnost blagodejne učinke,« razkrije svoje občutke med pripravami na nedeljski plesni večer. 

 

Med drugim novinarju revije Suzy Tomažu Miheliču pove tudi nekaj več sebi in svoji izkušnji z nakupovanjem oblačil ter se posveti ženskah svojega kalibra. Te imajo na prodajnih policah dokaj klavrno izbiro, zato so trgovine z bogato ponudbo večjih številk prava, udobnih materialov in krojev res dobrodošle. "Zakaj bi morali biti debeli ljudje obsojeni na trenirke in trikoje?! Vsaka si zasluži, da se kdaj lepo uredi in se počuti kot dama, gospa, zapeljivka oziroma kakor ji ugaja. Ni se nam treba omejevati, saj so že razprodaje rezervirane za konfekcijske številke do 42. Vse kar je nad 44 ali celo 50, je prava redkost. In dizajna ni vselej narediti v obliki vreče ali šotorskega platna, takšnih kosov nobena ženska noče navleči nase. Tudi ženske z več kilogrami imamo svojo obliko in nismo le kepa sala, ki jo je treba obleči. Včasih imam občutel, da bi nas bolj okrogle radi zbasali v etui za nogometne žoge, zato pozdravljam vsak projekt, s katerim se spodbuja ženkse močnejših postav, da se počutijo lepe, privlačne in seksi."

 

Več o njeni manekenski izkušnji si lahko preberete v prilogi, oblačila kolekcije +PLUS pa si lahko ogledate TUKAJ:

 

Urška Vučak Markež in njena manekenska izkušnja.