Letošnji hit zimske mode so zagotovo jope vseh oblik, krojev in velikosti. Barve so lahko nežne ali pa kričeče, prav tako tudi vzorci na pleteninah. Če kombinirate vašo priljubljeno jopo s pravimi modnimi dodatki, boste izgledali še bolj šik. Kako to storite?

- Na jopo, ki se ne zapre in je le obešena okoli vaših ramen lahko kombinirate večplastno ogrlico. Ker tovrstna jopa ni oprijeta, pazite, da bodo spodnja oblačila bolj prilegajoča se vašemu telesu.
- Že sama jopa je lahko modni dodatek – če ima jopa mašnjice, pom-pome ali druge okraske, jo kombinirajte z enostavnimi oblačili in ne nosite dodatnih modnih dodatkov.
- Široke kovinske zapestnice nad rokavi jope bodo vaš videz spremenile v futurističnega. To se poda skoraj vsaki jopi in posodobi vaš videz na zadnjo modo.
- Če nosite vašo dolgo jopo kot obleko ne pozabite na moden pas in ujemajoče se modne dodatke. Jopo na koncu pod koleni ne zaprite do konca, da pokažete tudi malo kože.
- Vaša jopica je lahko tudi vaš pas ali vaš šal – tanka pletenina vas bo pogrela in dodala obliko vaši silhueti. Če pa vas zazebe, jo še vedno lahko oblečete kot jopo! To je super način za hladen letni čas, ko so oblačila v plasteh nadvse uporabna.

Ko se naslednjič pred ogledalom odločate kaj storiti z vašo jopo, da boste dobro zgledale, se spomnite na ta zapis in uporabite enega od nasvetov za še bolj šik look. Stopite ven iz okvirjev običajnih praks pri nošenju modnih oblačil in zasijte na novo. Majhne spremembe modnih dodatkov lahko naredijo drastične razlike v vašem videzu. Pa še boljše se boste počutili, ker boste nekaj na novo kombinirali. Kateri nasvet vam je bil najbolj všeč? In katero jopo v naši trgovini ste že ugledali in si jo želite v svoji omari? Če še niste, kliknite  >>> TUKAJ

 

V naši spletni trgovini lahko najdete številne modele pletenih jop in preizkusite prav vse nasvete za moden videz še danes! Ste že izbrali svojo?  >>> TUKAJ