Prvi korak

Nagni se naprej. Naramnice sprosti na najdaljšo dolžino in jih namesti na ramena. Nato ujemi prsi v košarice in zapni nedrček. Če ne dosežeš nazaj, nedrček najprej zapni na trebuhu, ga nežno obrni (da ne nateguješ elastičnih nitk nedrčka), šele nato vdeni roke in prsi zaobjemi s košaricami. 

 Skrivnosti pravilnega oblačenja nedrčka (1)

Drugi korak

Nedrček moraš še pravilno namestiti. Da bi to storila, z roko sezi v košarico in privzdigni prsi, da namestiš lok  košarice pod naravno zaokroženo obliko prsi, brez da se lok »zagrize« v mehko tkivo prsi. 

 Skrivnosti pravilnega oblačenja nedrčka (2)

Tretji korak

Poprimi za lok košaric, rahlo se nagni naprej in nežno potresi prsi levo in desno. Prsi bodo tako padle v košarico na pravo mesto in bodo stale bolj pokončno, ko se boš zravnala.

 Skrivnosti pravilnega oblačenja nedrčka (3)

Četrti korak

Prilagodi dolžino naramnic. Pri tem ne pozabi, da največ opore daje trak nedrčka in ne naramnice. Naramnice le nežno podpirajo težo prsi, brez da se pri tem zarežejo v ramena. Če trak nedrčka ne opravlja dobro svoje naloge, bo zlezel navzgor in pokvaril tvojo lepo držo. Naramnico spusti iz ramena in prilagodi dolžino (lahko tudi koga poprosiš, da ti pri tem pomaga). Dolžino naramnice je potrebno prilagoditi samo na začetku in ne vsakokrat znova.

S takšnim načinom oblačenja nedrčka, bodo tvoje prsi končno na pravem mestu in boš videti še boljše kot prej! Nekajkrat ponovi vajo, da ti bo prišla v kri pri vsakodnevnem oblačenju nedrčka. In ne pozabi zaupati te skrivnosti tudi prijateljicam! Obišči nas spet in odkrij še več ženskih skrivnosti…

Poglej kateri nedrčki so pri nas najbolje prodaja in nudijo odlično oporo tudi največjim prsim. na voljo so do košarice J >> TUKAJ