Kupila si si novo obleko, paketek si že prejela na dom. Previdno ga odpreš in zagledaš damino zahvalo za zaupanje. Iz lične prozorne vrečke, ki jo previdno odlepiš, počasi potegneš ven lepo zloženo obleko. Obleko otipaš in si prijetno presenečena nad materialom. Ta ni cenen, očara te fino tkanje in prijeten občutek med prstmi.

 

S pričakovanjem si oblečeš nedrček, ki ti lepo privzdigne prsi in poskrbi za nekoliko podaljšan pas, ki ob privzdigu prsi takoj deluje ožje. Nato na obleki previdno odpreš zadrgo in si čez spodnje perilo oblečeš obleko. Urediš si pričesko, nekaj enostavnega - tako na hitro. Če imaš dolge lase, si jih na strani spneš v čop ali si spleteš kito. Preden se pogledaš v ogledalo, si obuješ čevlje, ki jih boš k obleki nosila.

 

Pogledaš se v ogledalo: SI ENOSTAVNO ČUDOVITA!

 

Sezuješ si čevlje in se vrneš k paketu. V njem te časa še pisan listek, ki te razveseli s popustom ob naslednjem nakupu. Polna prijetnih občutkov in z nasmeškom na obrazu, ker si zadovoljna z nedavnim nakupom, pohitiš k računalniku. Zadržiš se nekoliko dlje. Toliko čudovitih stvari. izbereš si novo obleko in krilo, odlični bosta za pirhajajoče dogodke ali vsakodnevno nošnjo v službo. 

 

Všeč ti je še kar nekaj stvari, kar pa tvoja denarnica ta mesec težko prenese. Ni težav, čez najkasneje 7 dni te bo presenetil nov paketek .. in v njem nov popust za prihodnji nakup. Tako enostavno čudovito je :)