Če te kost nedrčka tišči in pika ni potrebe po nakupu nedrčka brez kosti. Kost pri nedrčku poskrbi, da prsi dobijo obliko in da jih ne nosimo "pod pazduho".

 

Če te kost tišči ali pika, imaš zagotovo premajhno košarico nedrčka. Kost mora sesti pod in okoli dojke, nikakor pa ne sme posegati v njo.

 

Ker trenutno nedrček nosiš, najverjetneje premajhno košarico kompenziraš z preveliko osnovno velikostjo. Kako veš ali je temu tako? Postavi se pred ogledalo, se obrni s hrbtom poti ogledalu in pokukaj čez rame. Če tvoj hrbtni pas ni vzporeden s tlemi imaš preveliko osnovno velikost (namesto 85 morda potrebuješ 80). Ne goljufaj, hrbtni pas mora biti raven in vzporeden s tlemi. Kadar so prsi večje, mora biti hrbtni pas primerno čvrsto prilegajoč, da ti pomaga nositi težo prsi. POGLEJ, TAKO MORA TO IZGLEDATI

 

Prvi korak je torej manjša osnovna velikost, temu sledi izbira primerne velikosti košarice, verjetno bo za vsaj dve enoti večja od te, ki jo trenutno nosiš.

 

Če si se najdla v tej zmoti mi piši na info@modnadama.si ali me pokliči na 040 454 979, z veseljem ti bom pomagala. In ne, za moj nasvet ni pogoj nakup daminega nedrčka.