Ja, tisti čas leta je, ko je pošteno mraz. Zima je končno pokazala svoje zobe, zato je zdaj pravi čas za tople pletenine modernih barv in privlačnih krojev. Si tudi ti ena takšnih kot jaz, ki sem pozimi najraje v udobnih in toplih »pajkicah« oziroma legicah ali žabah ter tuniki ali obleki iz pletenine? Nikjer nič ne stiska, prijetno toplo mi je in še super sem videti!

Moja druga najljubša kombinacija so krilo, žabe in pulover ali jopica čez bluzo. Preprosto in šik hkrati. V visokih škornjih in plaščku mi mraz ne pride do živega. V mehkem objemu toplih oblačil sem enostavno boljše volje in bolj pripravljena na izzive v službi in doma, zato si pozimi brez pletenin sploh ne predstavljam svojega življenja.

Žal pa se mi je že večkrat zgodilo, da sem kupila pulover ali obleko, ki se mi je po enem nošenju »zmuckala« in je bila le še za v smeti. Zdaj sem veliko bolj pozorna in pazim na sestavine materialov – več kot ima pletenina akrila, več je možnosti, da bo njena življenjska doba zelo kratka, zato raje prisegam na naravne materiale kot so bombaž, volna in viskoza.

Odločila sem se, da bom v svoji trgovini ponujala izdelke boljše kakovosti, ki ne izgledajo dobro le do prvega pranja. Ženske se rade zanašamo na svoje najbolj priljubljene kose oblačil in nočem razočaranih obrazov in nezadovoljnih kupcev. Si že pokukala v naš kotiček s toplimi pleteninami in izbrala svojo najljubšo? Ta teden je pravi čas za to, saj je kolekcija Awama znižana kar za 20 % >>> TUKAJ