zapri

MNENJA zadovoljnih strank                        Preveri VELIKOST                       NAROČI paket prvega nakupa                        pokliči za nasvet 040 454 979

KONTAKTNE INFORMACIJE

Naslov:
Zgornje Hoče 26a 2311 Hoče
Tel.:
040 454 979
Email:
info@modnadama.si
 

Spletna trgovina Modna Dama ponuja slovenskemu tržišču modna in udobna ženska oblačila ter spodnje perilo širokega spektra velikosti po ugodnih cenah. Dobavitelji ženske mode in perila prihajajo iz držav Evropske unije, saj stremimo k kakovostnim hkrati udobnim izdelkom.

Ponujamo spodnje perilo, ki ga naš proizvajalec, že več kot 20 let, izdeluje z mislijo na ženske, kakršna ste vi. Nudimo širok izbor spodnjega perila, vključno z nedrčki oz. modrčki, hlačkami, pas-podvezami, stezniki oz. korzeti ter negližeji. Kot ponudnik ženskega spodnjega perila si nenehno prizadevamo za izboljšanje naše ponudbe. S širjenjem ponudbe z vedno novimi kolekcijami perila si prizadevamo izpolniti pričakovanja tudi najzahtevnejših damam.

Poleg perila v naši ponudbi najdete ženska oblačila lastne blagovne znamke, za ženske, ki nosijo konfekcijo od 44 do 54. Blagovna znamka +plus je namenjena ženskam, ki do zadovoljne, samozavestne, nepremagljive in ponosne ali pa si v sebi želijo te občutke šele prebuditi. Ker je enostavno lepo biti ženska. V naši ponudbi lahko najdete oblačila za vsako priložnost: za različne vrste praznovanj, kot so poroke, obhajila, zaključni izpiti in zagovori diplom ali doktoratov, kot tudi priložnostne obleke za delo, šolo ali udobna oblačila za vikend. Poleg lepih in modnih kosov, vam ponujajmo tudi kakovost. Oblačila odlikujejo pozornost na podrobnosti, skrbno izbrane tkanine in pletenine ter proizvodnja izključno v EUPočutite se udobno in elegantno hkrati!

Kontaktne informacije

* Zahtevana polja

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.