x

ŽELIŠ POPUST?

Prihrani pri nakupu. Vpiši svoj e-mail v spodnje polje in prejela boš bon za popust, ki ga lahko izkoristiš že danes. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

KONTAKTNE INFORMACIJE

Naslov:
Zgornje Hoče 26a 2311 Hoče
Tel.:
040 454 979
Email:
info@modnadama.si
 

Spletna trgovina Modna Dama ponuja slovenskemu tržišču modna in udobna ženska oblačila ter spodnje perilo širokega spektra velikosti po ugodnih cenah. Dobavitelji ženske mode in perila prihajajo iz držav Evropske unije, saj stremimo k kakovostnim hkrati udobnim izdelkom.

Ponujamo spodnje perilo, ki ga naš proizvajalec, že več kot 20 let, izdeluje z mislijo na ženske, kakršna ste vi. Nudimo širok izbor spodnjega perila, vključno z nedrčki oz. modrčki, hlačkami, pas-podvezami, stezniki oz. korzeti ter negližeji. Kot ponudnik ženskega spodnjega perila si nenehno prizadevamo za izboljšanje naše ponudbe. S širjenjem ponudbe z vedno novimi kolekcijami perila si prizadevamo izpolniti pričakovanja tudi najzahtevnejših damam.

Poleg perila v naši ponudbi najdete ženska oblačila evropskih blagovnih znamk, ki so namenjena ženskam, ki cenijo moden stil in visoko kakovostna oblačila. Prav tako pa želimo zadovoljiti potrebe aktivnih žensk, mladih po srcu, ki želijo poudariti svojo ženstvenost in cenijo individualen slog in značaj. Za oblačila, ki jih ponujamo pri Modni Dami, je značilna brezčasna eleganca s subtilnimi dodatki. Poleg lepih in modnih kosov, vam ponujajmo tudi kakovost. Oblačila odlikujejo pozornost na podrobnosti, skrbno izbrane tkanine in pletenine ter proizvodnja izključno v EUPočutite se udobno in elegantno hkrati!

Kontaktne informacije

* Zahtevana polja

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.