Akcija
Dolga ženska črna obleka velikih velikosti slovenske blagovne znamke +plus.

Dolga obleka (črna s pikami)

Šifra: 3277pBLACKdots

 


Dolga obleka s pikami damine blagovne znamke +PLUS je sešita v EU. Obleka je iz lahkotnega šifona, podložena z elastičnim jersejem. Obleka je v kroju "na preklop" in s ečudovito poda tudi pri največjih oprsjih. Podnevi, ko hitite po opravkih boste čudovite v kombinaciji z balerinkami, z petami pa videz hitro lahko spsremenite v večernega. Razporek na strani bo poskrbel za diskretno zapeljivost.


 

32,83 €

- 46,90 €

Dobavni rok: 1-3 delovnih dni

* Zahtevana polja

-
+

Dolga obleka s pikami damine blagovne znamke +PLUS je sešita v EU. Obleka je iz lahkotnega šifona, podložena z elastičnim jersejem. Obleka je v kroju "na preklop" in s ečudovito poda tudi pri največjih oprsjih. Podnevi, ko hitite po opravkih boste čudovite v kombinaciji z balerinkami, z petami pa videz hitro lahko spremenite v večernega. Razporek na strani bo poskrbel za diskretno zapeljivost.

 

KAKO IZGLEDA V REALNOSTI?

Za lažjo predstavo izgleda obleke na vas, vam bo v pomoč podatek, da je dama na sliki visoka 172 cm in nosi obleko velikosti 44/46, dolžina obleke je 146 cm. Obleka je del naše lastne blagovne znamke +PLUS in je sešita v UK.

 

TABELA VELIKOSTI

tabela velikosti kolekcije oblačil +PLUSSestava: 95% poliester, 5% elastan
Velikost kosariceNe
ModelNe

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.