Postopek za določitev primerne velikosti nedrčka

 

Ker se velikosti košaric nedrčkov od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo in ker se je telesna teža, posledično pa tudi velikost prsi, morda spremenila od zadnjega nakupa, je nujna določitev velikosti po spodnji tabeli. V kolikor potrebujete pomoč nam lahko pišete na info@modnadama.si ali pokličete na 031 760 913

 

1) Določitev osnovne velikosti

Slecite si nedrček. Stojte vzravnano (ramena potisnite rahlo nazaj) z rokami ob telesu in položite šiviljski meter čez hrbet na mestu kjer ponavadi zapenjate nedrček. Iz pljuč izdihnite ves zrak in izmerite obseg direktno pod prsmi. Pomembno je, da ne stojite puklasto, saj bo v tem primeru mera "napačna".

Šiviljski meter naj bo medtem čim bolj vzporeden s tlemi (vodoravno). Zapišite izmerjen obseg, zaokrožen na najbližji centimeter. 

Določitev osnovne velikosti nedrčka / modrca / modrčka

 

2) Določitev velikosti košarice

Slecite si nedrček - če vaše prsi pri snemanju nedrčka izgubijo večino volumna, si izmerite prsni obseg z nedrčkom, ki ni pretirano podložen. Stojte vzravnano (ramena potisnite rahlo nazaj) z rokami ob telesu in položite meter čez hrbet ter izmerite obseg čez najširši del prsi (običajno čez prsne bradavice). Pazite, da se meter le dotika prsi in jih ne stiska. Izmerjen obseg zapišite.

Pomembno je, da ne stojite puklasto, saj bo v tem primeru mera "napačna".

Določitev velikosti košarice nedrčka / modrca / modrčka

 

3) Tabela velikosti za nedrčke

 Ko ste si izmerili prsni in podprsni obseg, lahko s pomočjo spodnje tabele poiščete pravilno velikost nedrčka.

 

Če ste npr. izmerili podprsni obseg 94cm, prsni obseg pa 120cm, vam ustreza osnovna velikost 95 in košarica G, oziroma velikost modrčka 95G. Če je vaš obseg na spodnji ali zgornji meji določene velikosti, vam lahko morda ustreza velikost, ki je za eno številko manjša oziroma večja. Pri odločitvi si pomagajte s številkami obstoječih nedrčkov, ki se vam udobno prilegajo. 

 

Glede velikosti še odgovor na zelo pogosto vprašanje naših strank:

»Običajno nosim 85D, kaj pa pri vas?«. Če nosite številčno velikost 85, naj ta ostane. Nato si premerite le prsni obseg in mero obsega poiščite v vrstici osnovne velikosti 85. V koloni kjer najdete pravo vrednost, odčitajte velikost košarice.

 

Določitev za modrčke KRISLINE: 

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.