Kako naročiti kopalke preko spleta?

Začnemo pri osnovni velikosti, to je velikost hrbtnega pasu oz. tista številka pred črko. Od te velikosti je odvisno ali bodo prsi privzdignjene ali bodo visele. Če je oprijem dober in čvrst (a obenem ne prečvrst), bodo dojke privzdignjene, njihovo težo pa bo v večini nosil hrbtni pas. Snemite nedrček stojte vzravnano, ramena potisnite rahlo nazaj in premerite obseg tik pod prsmi, v liniji kjer se nedrček zapira. Poglejte se od strani v ogledalo: meter mora biti zadaj na približno isti višini kot spredaj. Potem je matematika enostavna, plus/minus 2 cm od osnovne velikosti. Npr. če je mera podprsnega obsega med 88 in 92, naj bo izbrana veliksot 90. Če je med 93 in 97, naj bo veliksot 95 ipd.

 

 

Nadaljujte pri številki košarice. Vedite, da D ni enak pri 75D ali pri 100D. Košarice z osnovno velikostjo rastejo. Če nosite sicer 95D, a vam mera podprsnega obsega kaže, da bi bilo smiselnejše nositi 90, posezite nato po košarici večji številki, torej 90E. Lahko pa si tudi premerite prsni obseg. Merite ga Z nedrćkom, stojte zravnano, ramena potisnite nekoliko nazaj in premerite obseg v predelu, kjer je ta največji. Preveri od strani ali je meter zadaj na približno enaki višini kot spredaj, torej vzporeden s tlemi.

 

Lahko pa me pokličete na 040 454 979. Postavim vam nekaj vprašanj: kakšna je mera (vsaj) podprsnega obsega, kakšno velikost nosite, kako se vaše prsi obnašajo in kakšno konfekcijsko velikost oblačil nosite. Se slišiva?

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.