Nedrček "CLARISA" - push-up

Šifra: FW 21 F01 L0600 RR

 


Izjemno prefinjena kolekcija spodnjega perilaKOLEKCIJA CLARISAnamenjena ženskam, ki rade poudarijo svoje atribute.


Push-up modrček poskrbi, da je oprsje oz. videz oprsja polnješe in večje. Prsi čudovito potisne navznoter in navzgor.✔ Primeren za majhne in srednje velike prsi.
Nastavljive in ne-odstranljive naramnice.
✔ Stranske kosti preprečujejo, da bi se hrbtni trak zložil sam vase. 
obseg modrčka do 90 cm 
velikost košaric do G
✔ košarice imajo na notranji strani posebne žepke, za dodatne push-up vložke.Pred naročilom si preberite >> KAKO IZBEREMO PRAVO VELIKOST MODRČKA.


Ker se velikosti košaric nedrčkov od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo in ker se je telesna teža, posledično pa tudi velikost prsi, morda spremenila od zadnjega nakupa, je nujna določitev po opisanem postopku.


 


V kolikor potrebujete pomoč smo dosegljivi na info@modnadama.si


ali na 031 760 913.  


  

56,00 €

Dobavni rok: 5-10 delovnih dni

* Zahtevana polja

-
+

 

Modrček je izredno kakovosten in v celoti proizveden v EU.

Izdeluje jih podjetje KrisLine z več kot 30 letno tradicijo izdelovanja vrhunskega spodnjega perila v svojih šivalnicah na Poljskem. 

 

Če želite, da je življenjska doba vašega nedrčka čim daljša, lahko na to najbolje vplivate tako, da pazite, kako ga perete.

Najbolj priporočljivo je ročno pranje z nežnim detergentom.  Večina detergentov je preveč agresivnih za fine tkanine in posebne materiale iz katerih so narejeni nedrčki, zato je potrebna pri pranju posebna pazljivost. Modrček, namreč z napačno izbiro detergenta ali programa pranja, lahko porumeni, posivi, izgubi svojo elastičnost in s tem svojo funkcijo. 

Sušilni stroj je absolutno prepovedan za nedrčke in čipkasto spodnje perilo. Intenzivna centrifuga in vpliv črpalke povzročita poškodbe na tkanini. Sestava: 80% poliamid, 10% elastan, 5% elastan, 5% bombaž
ModelNe

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.