Akcija
Modrc za velike prsi.

Nedrček velikosti do J "Cleo siv"

Šifra: CLEO/B2/SZARO-FIOLETOWY

Lep nepodložen nedrček iz polprosojne, z diskretnim cvetličnim potiskom v vijoličnem odtenku  okrašene mrežaste tkanine. Nedrček Cleo je enakega kroja kot nedrčki Merilyn.


 


Pred naročilom si prosimo preberite >> navodila za določitev velikosti nedrčka


Ker se velikosti košaric nedrčkov od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo in ker se je telesna teža, posledično pa tudi velikost prsi, morda spremenila od zadnjega nakupa, je nujna določitev po opisanem postopku. V kolikor potrebujete pomoč nam lahko pišete na info@modnadama.si ali pokličete na 031 760 913.  


 

25,29 €

- 38,90 €

Dobavni rok: 5-10 delovnih dni

* Zahtevana polja

-
+

Lep nepodložen nedrček / modrček / modrc iz polprosojne, z diskretnim cvetličnim potiskom v vijoličnem odtenku okrašene mrežaste tkanine. Rahlo elastična tkanina omogoča popolno prileganje in oporo. Oblikovan je posebej za potrebe velikih in srednje velikih prsi, velikosti košarice od B do J. Tridelna, s kostjo ojačana košarica, dvigne in podpre prsi ter s tem ustvari čudovit izgled vašega telesa. Privzdig prsi namreč podaljša pas, s tem pa ga optično zoža. Na sprednji strani, med prsmi, ga krasita nežna pentljica in kamenček.

 

Nedrček Cleo je enakega kroja kot nedrčki Merilyn.

 

Osnovne velikosti nedrčka (ki se nanašajo na podprsni obseg) so od 65 do 100, velikosti košaric od B do J. Nedrčki so proizvedeni v EU, so izredno kakovostni. Oblikovani so na način, da zagotavljajo popolno oporo in fleksibilnost vsem velikostim prsi.  Sestava: 70% poliamid, 25% poliester, 5% elastan

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.