zapri

Ne najdeš kar iščeš? Piši nam na info@modnadama.si

Nedrček "Ariana nepodložen" - do velikosti 100F, 95G, 90H

Šifra: ARIANA/B2

 


NAROČAŠ PRVIČ? Brez skrbi, po naročilu te avtomatsko pokličemo in odpošljemo probni paket z različnimi velikostmi in modeli, ki ga vrneš na naše stroške (brezplačna proba).  


Prefinjena kolekcija spodnjega perila Ariana z elegantnim nepodloženim nedrčkom tudi za velike prsi, ki lepo poudari ženske obline in dvigne prsi. Nepodložen nedrček je krojen iz mehkega, bež elastičnega tila, okrašen s čipko s cvetličnim vzorcem v kontrastni črni barvi. Čudovito se poda pripadajočim spodnjim hlačkam.


✔ Mehki (nepodloženi) košarici, ojačani s kostjo. ✔ Hrbtni trak je iz elastičnega tila. ✔ Nastavljive naramnice, ki niso odstranljive. ✔ Med košaricama nedrček krasi satenast trak. ✔ Stranske kosti preprečujejo, da bi se hrbtni trak zložil sam vase.


Pred naročilom si preberite >> navodila za določitev velikosti nedrčka. V kolikor potrebujete pomoč nam lahko pišete na info@modnadama.si ali pokličete na 040 454 979.  


Nedrček v primeru nezadovoljstva lahko vrnete, mi pa vam vljudno povrnemo kupnino.


 

39,90 €

Dobavni rok: 5-10 delovnih dni

-
+

NAROČAŠ PRVIČ?

Brez skrbi, po naročilu te avtomatsko pokličemo in odpošljemo probni paket z različnimi velikostmi in modeli, ki ga vrneš na naše stroške (brezplačna proba).  

 

Prefinjena kolekcija spodnjega perila Ariana z elegantnim nepodloženim nedrčkom tudi za velike prsi, ki lepo poudari ženske obline in dvigne prsi. Nepodložen nedrček je krojen iz mehkega, bež elastičnega tila, okrašen s čipko s cvetličnim vzorcem v kontrastni črni barvi. Čudovito se poda pripadajočim spodnjim hlačkam.

 

✔ Mehki (nepodloženi) košarici, ojačani s kostjo,

✔ Hrbtni trak je iz elastičnega tila,

Nastavljive naramnice, ki niso odstranljive,

✔ Med košaricama nedrček krasi satenast trak,

Stranske kosti preprečujejo, da bi se hrbtni trak zložil sam vase.

 

Velikosti nedrčka so od 65 do 100 in velikosti košaric od A do H. Nedrčki so proizvedeni v EU, so izredno kakovostni.  

 

Nedrček v primeru nezadovoljstva lahko vrnete, mi pa vam vljudno povrnemo kupnino.Sestava: 65% poliamid, 20% poliester, 10% bombaž, 5% elastan

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.