O nas

Spletna trgovina Modna Dama ponuja slovenskemu tržišču modna in udobna ženska oblačila ter spodnje perilo širokega spektra velikosti po ugodnih cenah. Dobavitelji ženske mode in perila prihajajo iz držav Evropske unije, saj stremimo k kakovostnim hkrati udobnim izdelkom.

Iščete edinstveno spodnje perilo za posebne priložnosti, ali klasično za vsakdan? Boljšega niste mogli najti!

Ponujamo spodnje perilo, ki ga naš proizvajalec (iz Poljske), že več kot 20 let, izdeluje z mislijo na ženske, kakršna ste vi. Nudimo širok izbor spodnjega perila, vključno z nedrčki oz. modrčki, hlačkami, pas-podvezami, stezniki oz. korzeti ter negližeji. Kot ponudnik ženskega spodnjega perila si nenehno prizadevamo za izboljšanje naše ponudbe. S širjenjem ponudbe z vedno novimi kolekcijami perila si prizadevamo izpolniti pričakovanja tudi najzahtevnejših damam.

Nad našim perilo se navdušuje vse več žensk, ki so do nedavnega prisegale na druge znamke perila podobne kakvosti. Med vidnejšimi je slovenska manekenka, podjetnica in mamica Iris Mulej.

Širok razpon velikosti košaric od A do J, v številčnih velikostih od 65 do 100, kot tudi raznolikost materialov in oblik, omogoča vsaki ženski, ne glede na velikost, da najde nekaj posebnega zase. Ponujamo vam najkakovostnejše izdelke po dostopni ceni, ki bodo poudarili vaše kvalitete in naravno lepoto. Izkušnje, kot tudi usposobljena in prijazna ekipa, zagotavljajo hitro in varno spletno nakupovanje, zato je naša spletna trgovina idealno mesto za nakupovanje iz naslonjača. Nudimo strokovno pomoč in podporo v vsaki fazi postopka naročila. Vabimo vas k nakupu >> TUKAJ !

Ženska oblačila za vse priložnosti

Pri Modni Dami ponujamo ženska oblačila lastne blagovne znamke, za ženske, ki nosijo konfekcijo od 44 do 54. Blagovna znamka +plus je namenjena ženskam, ki do zadovoljne, samozavestne, nepremagljive in ponosne ali pa si v sebi želijo te občutke šele prebuditi. Ker je enostavno lepo biti ženska.

V naši ponudbi lahko najdete oblačila za vsako priložnost: za različne vrste praznovanj, kot so poroke, obhajila, zaključni izpiti in zagovori diplom ali doktoratov, kot tudi priložnostne obleke za delo, šolo ali udobna oblačila za vikend. Poleg lepih in modnih kosov, vam ponujajmo tudi kakovost. Oblačila odlikujejo pozornost na podrobnosti, skrbno izbrane tkanine in pletenine ter proizvodnja izključno v EUPočutite se udobno in elegantno hkrati!

Upravitelj spletne trgovine Modna Dama:

Trend.S. d.o.o.
Zgornje Hoče 26a
2311 Hoče

IBAN:  SI56 6100 0001 5762 556
Matična številka: 7199228000  
DDV ID številka: SI26523655

Zavezanec za DDV: DA

Srg 2016/55663, Okrožno sodišče v Mariboru

 

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.