zapri

Ne najdeš kar iščeš? Piši nam na info@modnadama.si

Kupiti obleko brez, da je probaš, ni možno!

Dnevno se srečujem z vprašanjem ali je mogoče oblačila pred naročilom sprobati. Zaenkrat še ne.

 

Pa je preizkušnja resnično nujna? Se res ne da naročiti preko spleta in biti z nakupom zadovoljen? Tudi če boste z nakupom zgrešile imate možnost menjave ali vračila (vsak paket že vsebuje obrazec z navodili za zamenjavo ali vračilo). Ampak preverimo, zakaj se nakupa preko spleta pri nas v Sloveniji še vedno nekatere tako bojite.

 

Vsaka zase ve, kakšno obliko postave ima in kakšni kroji ji najbolje pristojijo. Če je npr. trebuuh izrazito poudarjen, se boste verjetno izogibale krojem, ki telo objamejo po celi dolžini in boste raje posegle po oblekah, ki imajo A kroj in trebušček prikrijejo. Pri teh oblekah pa je izjemno pomembno, da vam pristojijo okrog prsi in ramen. Tu pa velja matematika, ali če hočete fizika. Če je blaga ravno prav bo OK, če ga je premalo ali preveč ne bo v redu. Zato vedno pred naročanjem svetujemo, da si oblečete nedrček, ki ga pod izbranim oblačilom nosili, stojite zravnano (ne puklasto) in si premerite prsni obseg. Pri vsakem artiklu pa je v dolgem opisu pod slikami tabela, na osnovi katere lahko izberete primerno velikost.

 

Ne pozabite, le prvi nakup je lahko rizičen, ko enkrat prebijete led in poskusite, so vsi nadaljnji nakupi izjemno enostavni. 

Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 38 od skupaj: 38
Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 38 od skupaj: 38

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.