x

ŽELIŠ POPUST?

Prihrani pri nakupu. Vpiši svoj e-mail v spodnje polje in prejela boš bon za popust, ki ga lahko izkoristiš že danes. Ne zamudi te enkratne priložnosti!

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Vprašanja, ki jih pogosto zastavljate

Kako opravim nakup pri vas?

Nakup v spletni trgovini je enostaven: kliknete na ime izbranega artikla (s klikom na sliko se vam odpre le predogled in ne celoten opis artikla), izberete željeno velikost in ga dodate v košarico. Ko ste v košarico dodali vse artikle, ki jih želite naročiti, nadaljujte v košarico. Vhod v košarico je skozi ikono nakupovalnega vozička, ki jo najdete v zgornjem desnem delu trgovine. Izpolnite obrazec s podatki, izberite način plačila, vpišite kodo za popust (če jo imate) in oddajte naročilo.

Če ste se v preteklosti pri nas registrirali, se prijavite in oddajte naročilo preko svojega računa. Na tak način je postopek zaključka nakupa hitrejši in enostavnejši.

Po uspešno oddanem naročilu Vam automatično pošljemo potrditveno sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga oddali ob naročilu.

 

Imate fizično trgovino? Lahko pri vas oblačila in perilo probamo?

Modna Dama je spletna trgovina in zaenkrat še nimamo fizične poslovalnice. Oblačila preizkusite doma ob prejemu paketa in če vam ne ustrezajo, nam jih lahko vrnete v roku 14 od prejema paketa. Za pomoč pri nakupu lahko vedno pokličete na 031 760 913.

Fitting perila je možen v Mariboru ob vnaprej dogovorjenem terminu, pokličite na 031 760 913 in se naročite na termin.

 

Kaj če mi nedrček ali oblačilo ne ustreza?

Vsakemu paketu priložimo obrazec za zamenjavo oz. vračilo, ki ga izpolnjenega skupaj z vračajočim artikla pošljete nazaj na naš naslov. Svetujemo, da pred zamenjavo, zamenjavo sporočite na info@modnadama.si ali 031 760 913. Predvsem pri nedrčkih je to zelo zaželjeno, saj takrat pogosto pošljemo naknadno še kakšen model na probo.

 

Ali so velikosti oblačil običajne?

Velikosti oblačil so evropske, lahko bi rekli običajne za naš trg. Si je pa pred naročilom priporočljivo izmeriti telesne mere, predvsem predel prsi, saj je pri ženskem oblačilu najpomembneje, da v zgornjem delu dobro stoji. V dolgem opisu oblačila (nahaja se pod slikami artiklov), lahko najdete namig o tem, na katero mero se je pri posameznem modelu najbolje osredotočiti. Za vse kroje namreč niso relevantne vse telesne mere.

 

Ali so velikosti nedrčkov običajne?

Velikosti nedrčkov so običajne, pravzaprav imajo vsi proizvajalci enake tabele velikosti. Izjemno pogosto se zgodi, da ženske ne nosijo prave velikosti in pri menjavi krojev se to seveda lahko izrazi. Svetujem, da si premerite podprsni obseg in preverite v tabeli ali prihaja do odstopanja od vaše običajne velikosti. V kolikor prihaja do odstopanj me le pokličite na 031 760 913, zastavila vam bom nekaj vprašanj in vam svetovala katero velikost in model izberite.

 

Zakaj imajo nedrčki ozke naramnice? To za oporo ni dovolj.

Naši nedrčki imajo naramnice različnih širin, odvisno od velikosti nedrčka. So pa pri največji velikosti široke 2 cm. 

Naramnice so široke toliko, kolikor je za določeno velikost potrebno. Njihova naloga ni nošnja prsi, ampak stabilizacija. Prsi nosi hrbtni trak in mora biti dovolj tesen, pri težjih prsih toliko bolj, naramnice pa imajo zgolj vlogo stabilizacije in morajo biti toliko zategnjene, da lahko med ramo in naramnico potisnete en prst.

Ostale znake, da vaša velikost ni optimalna najdete v brezpalčni e-knjigi >> TUKAJ

 

Ali se moram registrirati če želim kaj kupiti?

Če želite naročiti pri nas, registracija ni nujna. Kot registrirana stranka pa je potropek naročila hitrejši in enostavnejši, saj ni potrebno vedno znova vnašati osebne podatke, obenem pa se vam nakupi seštevajo, kar vam bo prinašalo ugodnosti.

 

 

 

Imaš še kakšno vprašanje? Piši mi na info@modnadama.si ali me pokliči na 031 760 913. Z največjim veseljem ti bom odgovorila na vprašanja.

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bom svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.