Vprašanja, ki jih pogosto zastavljate

Kaj če mi nedrček ali oblačilo ne ustreza?

Vsakemu paketu priložimo obrazec za zamenjavo oz. vračilo, ki ga izpolnjenega skupaj z vračajočim artikla pošlješ nazaj na naš naslov. Svetujem, da pred zamenjavo, zamenjavo sporočiš na info@modnadama.si ali 040 454 979. Predvsem pri nedrčkih je to zelo zaželjeno, saj takrat pogosto pošljemo naknadno še kakšen model na probo.

 

Ali so velikosti oblačil običajne?

Velikosti oblačil so evropske, lahko bi rekli običajne za naš trg. Si je pa pred naročilom priporočljivo izmeriti telesne mere, predvsem predel prsi, saj je pri ženskem oblačilu najpomembneje, da v zgornjem delu dobro stoji. V dolgem opisu oblačila (nahaja se pod slikami artiklov), lahko najdete namig o tem, na katero mero se je pri posameznem modelu najbolje osredotočiti. Za vse kroje namreč niso relevantne vse telesne mere.

 

Ali so velikosti nedrčkov običajne?

Velikosti nedrčkov so običajne, pravzaprav imajo vsi proizvajalci enake tabele velikosti. Izjemno pogosto se zgodi, da ženske ne nositjo prave velikosti in pri menjavi krojev se to seveda lahko izrazi. Svetujem, da si premeriš podprsni obseg in preveriš v tabeli ali prihaja do odstopanja od tvoje običajne velikosti. V kolikor prihaja do odstopanj me le pokliči na 040 454 979, zastavila ti bom nekaj vprašanj in ti svetovala katero velikost in model izberi.

 

Zakaj imajo nedrčki ozke naramnice? To za oporo ni dovolj.

Naši nedrčki imajo naramnice različnih širin, odvisno od velikosti nedrčka. So pa pri najverčji velikosti široke 2 cm. 

Naramnice so široke toliko, kolikor je za določeno velikost potrebno. Njihova naloga ni nošnja prsi, ampak stabilizacija. Prsi nosi hrbtni trak in mora biti dovolj tesen, pri težjih prsih toliko bolj, naramnice pa imajo zgolj vlogo stabilizacije in morajo biti toliko zategnjene, da lahko med ramo in narmanico potisneš en prst.

Ostale znake, da tvoja velikost ni optimalna najdeš v brezpalčni e-knjigi >> TUKAJ

 

 

 

Imaš še kakšno vprašanje? Piši mi na eva@modnadama.si ali me pokliči na 040 454 979. Z največjim veseljem ti bom odgovorila na vprašanja.

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.