Poročno perilo

Poročni obleki je namenjeno veliko pozornosti, prav tako, pa je potrebno pozornost nameniti sicer skritemu, a pomembnemu spodnjemu perilu. Naj bo zapeljivo, a elegantno ter prefinjeno obenem pa udobno. Izberite topli krem odtenek, ki se odlično poda k naravni kožni barvi.

 V našem izboru poročnega spodnjjega perlia najdete zase tiste, ki želite elegantno, ženstveno, romantično spodnje perilo in tiste, ki želite brezšivno in udobno spodnje perilo.  

Izbirate lahko med samolepilnimi nedrčki za obleke brez naramnic, push-up nedrčki med katerimi najdete nedrčke z snemljivimi naramnicami, ki jih lahko zamenjate tudi s prozornimi silikonskimi naramnicami.

Korzet z žičnimi vstavki in rebri pod košaricami nudi dobro oporo in zagotavlja popoln dekolte obenem pa je udoben za nošenje daljši čas. 

Pri oblekah z globokim hrbtnim izrezom izberite modrček s spenjalnim hrbtnim trakom. V primeru izbire obleke z večjim vratnim izrezom, predvsem če so prsi majhne, svetujemo izbiro push-up nedrčka ali korzeta saj poudarijo dekolte.

Pri velikih prsih izberite dvodelno perilo z globokimi košaricami in obleko, ki ni prenizko krojena pri dekolteju.

 

Ne pozabite - le če se boste dobro počutile v spodnjem perilu, se boste dobro počutile tudi v obleki!

 

 

  1. 1
  2. 2
Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 48 od skupaj: 91
  1. 1
  2. 2
Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 48 od skupaj: 91

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.