Vse kar želite kupiti, skupaj dodajte "V košarico" in nadaljujte s spletnim naročilom brez Registracije. Zaradi avtomatiziranega procesa velja naročilo le prek spletne košarice, a lahko vaše naročilo oddamo preko spletne košarice tudi mi, če nas pokličete na 031 760 913. Postopek nakupa-naročila v spletni trgovini je nadvse enostaven. Za nakup pri nas, registracija ni potrebna.

 

 

1. korak - KLIK V KOŠARICO

Izdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezno ikono. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo hitrega iskalca. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup.

 

2. korak - KOŠARICA

Košarica je programirana tako, da vse podatke vpišete na tej strani. To omogoča pred oddajo naročila tudi dober pregled nad vnešenimi podatki in izbranimi artikli in količinami artiklov.

 

3. korak - VPIS PODATKOV ZA DOSTAVO

V obrazec boste vnesli svoje veljavne podatke. Preglejte, če je naslov naročnika pravilen. Če pošiljate izdelek nekomu za darilo, lahko naslov prejemnika blaga spremenite. V tem primeru bo blago poslano naslovniku. Če ne želite, da račun pošljemo s paketom nam to sporočite na mail info@modnadama.si. V tem primeru vam ga poslali na mail, oddanem ob naročilu.

 

4. korak - NAČIN PLAČILA Izberete med tremi načini plačila: po povzetju, po predračunu ali preko PayPal platforme. V primeru izbire načina plačila po predračunu takoj po oddaji naročila prejmete na mail podatke za plačilu po predračunu, v primeru plačila s PayPalom pa vas sistem ob kliki na "Oddaj naročilo" preusmeri na PayPal platformo, kjer s plačilom zaključite nakup.

 

5. korak - PROMOCIJSKI KUPONI

Če imate kodo, ki vam omogoča popust jo višete v razdelek 5. Promocijski kuponi in potrditev s klikom na "Potrdi". Brez klika na "Potrdi" popust ne bo obračunan.

 

6. korak - PREGLED DETAJLNIH INFORMACIJ O ARTIKLU (sprememba količine)

V tem razdelku še enkrat pregledate izbrane artikle, velikosti in količine. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno brišete (z gumbom "X") oz. spreminjate količino (klik na "-" ali "+").

 

7. korak - POTRDITEV NAROČILA

Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov pravilen in če so vneseni podatki točni. Košarico preverite s tem, ko pogledate po stani gor in dol, košarica je v celoti prisotna na eni strani in se s klikom na gumb "Oddaj naročilo" postopek oddaje naročila že konča.

Po želji lahko vpišete dodaten komentar in nato označite okence za prijavo na e-novice (neobvezno) ter okence, kjer potrjujete, da se z oddajo naročila strinjate z obveznostjo plačila in splošnimi pogoji poslovanja (obvezno). Klik še na gumb "Oddaj naročilo" in po uspešni avtorizaciji se vam bo prikazala stran s potrditvijo, da je bil nakup sprejet in podatki o času dostave. Istočasno bosta kupec in prodajalec na email prejela izpolnjeno naročilo.

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.