Spodnje perilo

Spodnje perilo

Spodnje perilo, ki ga naš proizvajalec (iz Poljske), že več kot 20 let, izdeluje z mislijo na ženske, kakršna ste vi. Nudimo spodnje perilo širokega izbora, vključno z nedrčki oz. modrčki, hlačkami, pas-podvezami, stezniki oz. korzeti ter negližeji. Kot ponudnik ženskega spodnjega perila si nenehno prizadevamo za izboljšanje naše ponudbe. S širjenjem ponudbe z vedno novimi kolekcijami perila si prizadevamo izpolniti pričakovanja tudi najzahtevnejših damam.

Spodnje perilo odlikuje kakovost in popolno prileganje, preplet ženstvenosti in udobje zagotavlja prijetno počutje v vseh življenjskih stilih in priložnostih. Spodnje perilo je iz modnih in udobnih materialov, ki zagotavljajo popolno prileganje in dobro oporo tudi v večjih velikostih.

Spodnje perilo s široki razponom velikosti košaric od A do J, v številčnih velikostih od 65 do 100, kot tudi raznolikost materialov in oblik, omogoča vsaki ženski, ne glede na velikost, da najde nekaj posebnega zase. Ponujamo vam najkakovostnejše spodnje perilo po dostopni ceni, ki bo poudarilo vaše kvalitete in naravno lepoto. Izkušnje, kot tudi usposobljena in prijazna ekipa, zagotavljamo hitro in varno spletno nakupovanje, zato je naša spletna trgovina idealno mesto za nakupovanje iz naslonjača. Nudimo strokovno pomoč in podporo v vsaki fazi postopka naročila. Vabimo vas k nakupu!

V ponudbi najdete naslednje modele nedrčkov:

 

Push-up nedrcki modrcki modrci     Podloženi nedrcki modrcki modrci     Polpodloženi nedrcki modrcki modrci     Nepodloženi nedrčki modrčki modrci     Nedrcki modrcki modrci za velike prsi

Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 21 od skupaj: 21
Prikaži48 po strani
artikli od 1 od 21 od skupaj: 21

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Možnost vračila

Če ne boste zadovljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Naša strokovnjakinja Eva vam bo z veseljem svetovala.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.