Lahko rečem samo - zadovoljna kot vedno. Komplet mi je kot ulit. Hvala za vse in lep pozdrav do naslednjega naročila.

Helena

 

Danes sem šla iskat modrčke ... Kaj tako lepega že dolgooooo nisem imela. Res lepi in trenutno zelo zadovoljna!

Vesna

 

 

Rada bi vam povedala, da ste edini pri katerih kupujem nedrčke, saj ste edini, ki imate veliko izbiro prečudovitih nedrčkov večjih velikosti. Odkar sem kupila prvi nedrček, sem popolnoma zadovoljna.

 

Sprva sem bila mao skeptična ali mi bo prav ali ne, saj sem vedno kupovala pri Lisci in nisem imela nobenih problemov, potem pa sem zasledila vašo spletno trgovino. Ko sem malo prebrskala sem ugotovila, da imate prečudovite modele nedrčkov in to v večjih številkah kot pa samo do 80D.

 

Sedaj, ko sem drugič prejela 2 nedrčka jih kar nemorm nehat gledati. Tako lepo mi pristojijo, saj se mi včasih zdi kot da bi bila brez. Moram reči, da ste si pridobili moje zaupanje glede nedrčkov saj sem imela vedno probleme najti zame primerno velikost in da ni bil samo črn ali bel, ampak da je bil tudi sexi.

Nina

 

Skratka, zelo sem zadovoljna z nakupom nedrčkov pri vas. Sedaj pri drugem nakupu sem sploh hvaležna za vaše svetovanje glede velikosti ... nedrček sede kot ulit. :)

Če mi ne bi vi svetovali, bi zopet naročila napačno velikost in bi si rekla, da mi ti nedrčki pač ne ustrezajo. Tako pa lahko rečem, da boljših nedrčkov še nisem imela in to po tako ugodni ceni, da ka ne morem verjeti. Nisem si mislila, da bom pri svoji velikosti lahko imela kdaj udoben in zapeljiv nedrček. Vse pohvale vam za prijaznost pri svetovanju in za izdelke, ki jih nudite.

Kristina

 

Omg, Modna dama! Tako sem zadovoljna, da bi vam najraje sliko poslala, ha ha. Res hvala lepa za pomoč in obveščanje. 

Maja

 

Vaš paket sem pravkar prejela. Zelo mi je všeč. Perilo mi je kot ulito, da ne omenjam kako lepo je prišlo zapakirano. Imate eno novo zadovoljno stranko :)

Simona

  

Odkar sem kupila prvi nedrček pri Modni Dami, jih drugje ne kupim več.

Dobro, priznam - sem v H&M kupila komplet dveh, ki pa sta ostala v omari, saj kljub temu, da sta prave velikosti, nista udobna tako kot so vsi pri Modni Dami. Kosti pri straneh drgneta po rebrih, lok pod prsmi pa se odmika in ne objema prsi kot bi moral. Pri vseh 7 nedrčkih, kar jih imam od Modne Dame, se mi kaj podobnega še ni zgodilo.

Vam, Eva, pa se moram še posebej zahvalit, da ste mi svetovali nakup večje košarice, priznam, da em je bilo strah, da bo prevelik - ampak je "ukrojen" naravnost zame :)

Janika

 

hvalaa za še en vaš modrček.. super so :)

Tina

 

 

Naročaš prvič? Kar pogumno - omogočamo brezplačno probo. Preveri TUKAJ 

 

Možnost vračila

Če ne boste zadovoljni, lahko menjate ali vrnete naročeno.

Svetovanje pri izbiri

Pokličite, z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.

100% zadovoljstvo

Za vse nakupe nudimo 14 dnevno garancijo.