Ponovno je tukaj veseli december. Čas radosti, prazničnih lučk, božičnih filmov, kuhanega vina in drugih veselih trenutkov, ki vsakemu pričarajo nasmeh na obraz. Ja, praznični december ima to čarobno moč, da še tako hladnega človeka ponese nazaj v brezskrbno otroštvo in mu prinese zvrhan koš topline ter umirjenosti. Ne pozabimo, da je december pa tudi čas obdarovanj. In ker vemo, da si polno zaposlena in se želiš za vsako ceno izogniti velikim gnečam v nakupovalnih centrih, smo se pri Modni Dami odločili, da ti olajšamo delo in pripravimo seznam daril, ki bodo navdušili še tako zahtevnega naslovnika.

 

V Modni Dami smo mnenja, da je kakovosten in zapeljiv modrček vedno prava izbira za darilo. Za najboljšo sestro, mamo, prijateljico, sodelavko ali drugo tebi ljubo osebo, ki jo želiš razveseliti. Ne pozabi, nase. Modrčki, ki jo priporočamo za prazničen december in obdaravanja so predvsem bolj praznični, posebni in drugačni. Najbolj primerni so modrčki s kolekcije Veneto, Mistress, Charlize in Pamela. In nikar ne pozabi: rdeča barva spodnjega perila na silvestrovo prinaša srečo v letu, ki prihaja.

Prizkušeno. 

Podari rdeče spodnje darilo, podari srečo!

 

 

 

Če pri nakupu modrčka še nekoliko oklevaš, pa smo prepričani, da bo tudi body prava izbira.  Body se lahko uporablja kot spodnje perilo ali modni dodatek, vse pa je odvisno od tega, koliko drznosti je v tebi. Eno pa je gotovo: v zadnjem letu so body-ji postali tako zelo nepogrešljivi, da gredo tudi v naši spletni trgovini kot za med.

 

 

 

In če govorimo o preprostosti in uporabnosti, ni spodnjih hlačk v predalu nikoli preveč. Res nikoli. Naš predlog? Če tvoja ljubljena oseba raje prisega na klasiko, jo lahko razveseliš z spodnjimi hlačkami s kolekicije Zara, če pa je njeno drugo ime “spontanost”, priporočamo kolekcijo Veneto. Mi se res ne moremo odločiti, katere spodnje hlačke so nam bolj všeč – odločitev prepuščamo tebi.

Se sprašuješ, če so spodnje hlačke primerno darilo? Seveda so. Se ne spomniš časov, ko ti je Miklavž prinesel rokavice, kapo, nogavice in spodnje hlače? Še vedno je to zelo lepo darilo, ki se ga razveseli marsikdo. 

 

 

 

Imamo še nekaj super uporabnih idej, ki v prazničnem decembru pridejo še kako prav. Ker vemo, da so lahko decembra, pa vse tja do marca temperature res zelo neprijazne, ti predstavljamo tudi kvačkan šal z rokavi, ki se lahko v trenutku spremeni v jopico ali pulover. Na ta način boš rešila kar dve muhi na en mah: poleg tega, da ti bo prijetno toplo, boš popestrila tudi svoj stajling z dodatkom, ki mu na trgu res ni para. Šal z rokavi se odlično poda tako k priložnostnim oblekam kot tudi elegantnim hlačam in jeansu. Mamljivo, kajne? 

 

 

 

Ti je poznan tisti občutek, ko si vabljena na rojstnodnevno zabavo, službeni zaključek ali svečano večerjo, ti pa res ne veš, kaj bi oblekla? In kje je šele silvestrski večer, kjer želiš zasijati v vsej svoji lepoti. No, tako kot se počutiš ti, se zagotovo počuti tudi kar velika večina žensk, ki ure in ure premleva kaj bi oblekla, pa v svoji omari nikoli ne najde ničesar pametnega. Modna Dama tebe in tvoje sotrpinke razreši takšnih dvomov. Mama in prijateljca bosta zagotovo veseli novega kosa oblačil. Odlična izbira je tunika Iva s čudovito čipkasto tkanino, tunika Aneta iz tekstilnega usnja in čipke v A-kroju, majica Krissy iz ležernega in sijočega materiala, ki se odlično prilega bleščečemu novemu letu ali elegantna obleka Oliwia z daljšim hrbtnim delom, ki pritegne pozornost vsakega mimoidočega.

 

 

 

In če si še zmeraj brez ideje za darilo, ti bomo predstavili še zadnjo rešilno bilko – darilni bon, s katerim si bo lahko tvoja izbranka sama izbrala tisto darilo, ki ji bo najbolj všeč. Ne skrbi, izbire je ogromno, zagotovo bo kaj našla.

Za vse ideje skoči na zavihek Božična darila, kjer te čaka kar 150 artiklov primernih za obdarovanje >>> klikni tu.

Želimo ti prijetno izbiranje, nakupovanje in obdarovanje.