Poroka je zagotovo eden izmed najlepših dni v vašem življenju. Prav tako kot dejstvo, da je nevesta tista, ki mora na tem praznovanju zasijati. Čeprav je vaša poročna obleka "glavna zvezda", je prav tako pomembno, kaj se skriva pod njo.

Kako torej izbrati spodnje perilo za poroko?

Naloga ni tako preprosta, kot se zdi na prvi pogled. Ne morete izbrati le prvega modrčka in hlačk, ki vam pridejo pod roke. 

Pri izbiri je pomembna tako barva, kot tudi kroj in blago modrčka. Spodnje perilo mora namreč poskrbeti, da ste videti popolno in da se prav tako v njem počutite. Pravi model modrčka bo naredil čudeže!

Seveda, najprej boste izbrale poročno obleko. Ker je poročna obleka najpomembnejša, ji boste prilagodili preostale elemente - tako čevlje, ki jih boste nosili na poroki, kot tudi spodnje perilo. Oblika poročnega modrčka bo v veliki meri določila, kako bo videti zgornji del vaše obleke.Ta vam lahko pomaga pri izgledu, z napačno izbiro pa tudi pokvari sam izgled dekolteja. Zato je izrednega pomena, da izberete RES PRAVEGA. Tako modrček, kot ženina. ;)

Ste se odločili za klasično obleko z majhnim izrezom in rokavi? V tem primeru se bo dobro obnesel vsak udoben modrček. Če imate manjše prsi in jih želite optično povečati, izberite na primer push up nedrček Febe ali nedrček Carla s push-up učinkom.   

 

 

Če ste nekoliko bolj obdarjeni, sta idealna nepodložena modrčka Marylin ali Pamela.

Celotno kolekcijo Marilyn si lahko ogledate >>>  tu. in Pamelo na tej povezavi >>> tu.

 

 

Kaj storiti, če je zgornji del obleke brez naramnic? 

Izberite model z odstranljivimi naramnicami ali samostoječe nedrčke.  Idealna modrčka z odstranljivimi naramnicami sta vsekakor prekrasna Linda in podložen modrček G-246. 

 

 

Tudi Booby samolepilni trak lahko reši marsikateri dekolte. 

 

Najbolj popolne in sanjske kolekcije za poročni dan pa so vsekakor kolekcija Rome in kolekcija Moon v srebrni barvi in kolekcija Yvette. 

 

Kaj pa globok izrez in tanke naramnice vaše obleke?

V tem primeru izberite modele s podobnim krojem, kot je Desire.

 

Če ste izbrali obleko z globoko izrezanim hrbtom, se modrček ne sme zapenjati na sredini hrbta. Pri takšni obleki vam lahko pride prav trak, z nižjo zapnko - tako se boste še vedno počutili udobno, modrček pa bo neviden 

 

Barva nedrčka je pomembna! 

V nasprotju s tem, kar morda mislite, se vam ni treba omejiti samo na belo barvo. Še posebej zato, ker je danes veliko oblek v odtenkih šampanjc, slonokoščene ali krem barve. T

 

Kaj pa velikost?

Izkušeni strokovnjaki poudarjajo, da nas večina nosi napačno velikost modrčka. Na poročni dan si ne smete privoščiti nobenih spodrsljajev! Preohlapen ali pretesen nedrček ne pomeni le neudobja za vas, ampak tudi to, da vaše telo ne bo videti popolno. Ne pozabite, da ga ne smete potiskati navzdol ali navzgor - modrček se mora popolnoma prilegati! Ne le modrček.... in to ne velja samo za poročni dan, ampak za vsak dan in vsak modrček. 

 

Tangice, spodnje hlačke, podvezni pas......tudi na to ne smemo pozabiti!

Čeprav je pri izbiri poročnega perila najpomembnejši modrček, ne pozabite tudi na lep in udoben spodnji del. Izberete lahko tangice ali spodnjice, ki so na voljo skupaj z modrčkom. Ne pozabite se osredotočiti le na svetle odtenke. Še posebej, če je vaša obleka precej tanka in oprijeta, bo najboljša izbira brezšivno spodnje perilo.

 

Češnja na torti bodo nežne nogavice - samostoječe ali tiste za podvezni pas. Samostoječe nogavice so še posebej primerne poleti, ko je za nošenje nogavic ali nogavic s podvezičnim pasom preprosto prevroče. Po drugi strani pa bo podvezni pas prišel prav za vrhunec poroke - poročno noč. Ne pozabite na podvezo z modrim trakom, ki po vraževerju zagotavlja dolg in srečen zakon.

 

Ker je poročna noč prav tako pomembna, kot poročni dan, izberite za ta dan dva kompleta spodnjega perila. Prvi naj bo seveda tisti, ki vas bo v kombinaciji z obleko naredil popolno. In drugi, ki vas bo brez kombinacije naredil še popolnejšo za novopečenega ženina. 

 

Naš izbor primernega spodnjega perila najdete na naši spletni strani pod posebnim razdelkom POROČNO SPODNJE PERILO.

 

 V kolikor potrebujete  strokovno pomoč pri izbiri poročnega perila, smo za vas tu. Z veseljem vam bomo pomagali sestaviti komplet, s katerim boste zasijali na najpomembnejšem dogodku v vašem življenju! Tako čez dan, kot ponoči. ;)